Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Hvem er Mindfulness’ BFF?

Meditation

Hvem er Mindfulness’ BFF?

Hvem er Mindfulness’ BFF?

Mindfulness og Compassion - training går hånd i hånd ... men hvad betyder det, og hvordan kan de understøtte vores mentale og følelsesmæssige sundhed?

Mindfulness kultiverer vores mentale fokus og giver os klarhed. Efterhånden som den synker ind, forvandles den til en indre visdom.

Compassion begynder med at tillade dig selv at åbne op for dine følelser – bevæge dig væk fra det sted, hvor du føler dig 'stuck'. Når vi gradvist udfolder denne ømhed og medfølelse over for os selv, siver den ind i andre områder af vores liv.

Ligesom når vi tager os af vores fysiske krop, har vi også brug for værktøjer til at passe på vores hjerte og sind. Det har været hjerteåbnende og livsændrende for mig, at lære at omfavne min egen menneskelighed.

Hvordan kan du vise dig selv lidt mere medfølelse i dag? 

Kh Trine

Læs mere

Sammen er vi stærkere!
Mindful living

Sammen er vi stærkere!

Mennesker er bedre sammen - vi har brug for hinanden, og det er det, der gør os så specielle.Vi har alle oplevet, at verden har føltes mere ensom det sidste år. Og når vi føler os ensomme, trives v...

Læs mere
Din fjernbetjening til nervesystemet
Mindful living

Din fjernbetjening til nervesystemet

Åndedrættet er som en fjernbetjening til nervesystemet. HVAD BETYDER DET? ... og hvad har det med Yin yoga og breathscience at gøre ??Vores åndedræt er en glimrende indikator for, hvordan vi har de...

Læs mere