Hvem er Mindfulness’ BFF?

Hvem er Mindfulness’ BFF?

Mindfulness og Compassion - training går hånd i hånd ... men hvad betyder det, og hvordan kan de understøtte vores mentale og følelsesmæssige sundhed?

Mindfulness kultiverer vores mentale fokus og giver os klarhed. Efterhånden som den synker ind, forvandles den til en indre visdom.

Compassion begynder med at tillade dig selv at åbne op for dine følelser – bevæge dig væk fra det sted, hvor du føler dig 'stuck'. Når vi gradvist udfolder denne ømhed og medfølelse over for os selv, siver den ind i andre områder af vores liv.

Ligesom når vi tager os af vores fysiske krop, har vi også brug for værktøjer til at passe på vores hjerte og sind. Det har været hjerteåbnende og livsændrende for mig, at lære at omfavne min egen menneskelighed.

Hvordan kan du vise dig selv lidt mere medfølelse i dag? 

Kh Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard