En kærlig reminder til alle mødre

Bevidste kvinder, der ved hvordan, de passer godt på sig selv, er, hvad verden har mest brug for lige nu.

Som mor er dit nervesystem din baseline. Dit hjerterytme er den rytme, som resten af husstanden synkroniserer med. Men hvem og hvad regulerer dig? Hvem er mor for alle mødrene?

Som mødre er det altafgørende, at vi husker at tage os tid for os selv til at rekalibrere. Vi har brug for stilhed og klarhed for at kunne forestille os den næste fase for os selv og vores familier. Hvor er vi på vej hen? Et roligt nervesystem er nøglen til vitalitet og vækst.

At finde tid og rum til at nære krop og hjerte, betyder, at vi har overskud til at investere i vores relationer til andre. At vi kan udleve vores ambitioner og bidrage med vores unikke evner her i verden.

En af mine foretrukne måder at lade mig selv op på, er stunderne på yogamåtten, og når jeg kan se mit snit til det at tage på retreat. For det er der, jeg har ‘downloadet’ mine bedste visioner.

Hvad er dine foretrukne måder at give dig selv lidt moderlig omsorg på? 

Hvis du ønsker at tage lidt tid for dig selv, så afholder jeg tre Sisterhood yoga retreats i år:

I Norditalien d. 30. september - 6. oktober

Mallorca d. 22. - 26. oktober

Bali d. 13. - 19. november

Kh Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard