Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Så la' da vær! Om selvkærlige nytårsintentioner

Mindful living

Så la' da vær! Om selvkærlige nytårsintentioner

Godt nytår! Jeg håber, at du kom godt ind i det nye år.

Nu sidder vi her på den første dag i det nye år med et frisk år foran os. Ovenpå jul og nytår kan det føles lidt tomt, for hvad nu? Hvordan tager vi fat og skaber et år, der føles godt? 

I stedet for at slå dig selv i hovedet med endnu et nytårsforsæt, hvor du (igen) lover dig selv at træne-mere, tabe-de-genstridige-kilo, stoppe-med-hvad-det-nu-er, så prøv noget nyt, hvor du plejer dig selv fremfor at finde pisken frem!

Energien lige nu er hverken til store livsstilsændringer, skrappe kure eller detox. Vi er midt i vintersæsonen, og kroppen og immunforsvaret har derfor forsat brug for mere hvile, omsorg og moderat træning fremfor hard-core nytårsløfter.

Vi skaber ikke gode resultater for os selv eller på bundlinien, hvis vi kommer fra en tung 'jeg-skal-fixes-energi'. Mit forslag er, at du sætter en mere selvkærlig intentionen for året, der ligger for dine fødder og laver en actionplan derudfra. Vi kan ikke købe os, piske os eller straffe os selv til en dybere lykkefølelse, den skal kultiveres indefra.

Kh Trine

Læs mere

5 tips til at omfavne vintermørket
Mindful living

5 tips til at omfavne vintermørket

Danmark er berygtet for sine mørke vintre. Sidste år var vi besøgsfamilie for en amerikansk udvekslingsstuderende, og hendes forældre var meget bekymrede for, hvordan hun ville komme igennem de mør...

Læs mere
Gør du dine følelser forkerte?

Gør du dine følelser forkerte?

"Skammer du dig over, hvad du føler", spurgte min lærer i røret under vores månedlige check-ind. Der var et øjebliks stilhed. Jeg tøvede.

Læs mere