Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: NOBELPRIS-modtager påviser, at vi kan meditere os yngre

Meditation

NOBELPRIS-modtager påviser, at vi kan meditere os yngre

JA, du læste rigtigt! Dr. Elizabeth Blackburn har påvist, at når folk mediterer regelmæssigt, har det en beskyttende effekt på vores kromosomer, hvilket sænker tempoet på vores biologiske aldring.

Hendes studier var så ground-breaking, at hun vandt en Nobelpris for sit arbejde.

Hendes studier viser blandt andet, at meditation kan påvirke måden vi aldres på, fordi den er et virksomt redskab til at stresse af, hvis det gøres på den rigtige måde. Stress er en af de vigtigste årsager til for tidlig aldring og sygdom. Et studie viser, at 90% af alle sygdomme er forårsaget af stress. Stress bryder os ned indefra.

Hvis ovenstående har gjort dig nysgerrig på at lære at meditere - eller motiveret dig til at få en mere regelmæssig praksis, så find mit næste forløb eller event i kalenderen HER.

KH Trine 

Læs mere

Sæt flere personlige grænser
Meditation

Sæt flere personlige grænser

Hvis du har læst med herinde et stykke tid, så ved du, at det er et emne, som jeg har beskæftiget mig med både personligt og professionelt i mange år. Svaret jeg er kommet frem til er: SÆT PERSONLI...

Læs mere
TAG HVAD DU BEHØVER - eller giv til en du holder af
Meditation

TAG HVAD DU BEHØVER - eller giv til en du holder af

Næste gang du bemærker, at du er igang med en negativ indre dialog om, hvordan du har fejlet, hvordan du ikke er nok, hvordan der er noget galt med dig, så STOP OP og træk vejret langsomt og spørg ...

Læs mere