Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: LÆR AT KULTIVERE DIN ENERGI

Yoga inspiration

LÆR AT KULTIVERE DIN ENERGI

Til alle, der har brug for at høre det: LÆR AT KULTIVERE DIN ENERGI !

Det er simpelthen konklusionen efter de sidste 3 uger, hvor jeg har haft den fornøjelse at byde velkommen i Yin-hulen rundt om i Danmark og den sidste uge på Sisterhood Retreat i Italien sammen med Julia og en masse skønne damer. Jeg må indrømme, at jeg er blæst bagover af alt den gode energi, som jeg har mødt.

Responsen er enslydende hele vejen rundt. Lær at tage en indre energi-måling på yogamåtten, for det virker. Og stop så med at fortælle dig selv, at det nok bare er dig, og at du hellere må tie stille. Det er dit liv, og du fortjener at have FYLDTE energiressourcer. Ikke flere spørgsmål til hvorvidt det er selvoptaget, eller om du må passe på dig selv - det er vores pligt!

Jeg elsker at undervise i yoga som Energi management. At være blandt mennesker, der brænder for at lære mere om dem selv, deres krop og sind, er så berigende. At skabe et rum, hvor indsigter og AHA-oplevelser lander og hvor sårbarhed, nysgerrighed og dyb healing går hånd i hånd, er dybt meningsfuldt for mig.

Jeg elsker alt ved det.
Jeg elsker de mennesker, der dukker op nysgerrige på sig selv.
Jeg elsker vores voksende tribe af Yin’sters, der er med til at udbrede vores STILLE REVOLUTION®.

At dele denne vision med andre er en hjerteåbnende oplevelse.

I de sidste uger har vi fordybet os i Yin yogaens fordele i Yin-hulerne rundt om i Danmark.

Vi har lavet masser af yoga
Vi har mediteret
Vi har været stille
Vi har lænet os ind i det, der boblede op til overfladen
Vi har omfavnet den indre modstand
Vi har lyttet indad
Vi har skrevet
Vi har grinet 
Vi har delt vores indsigter med hinanden
Vi har næret vores indre ressourcer
Vi har støttet hinanden
Og så har vi lavet lidt mere yoga...


At læne os ind i langsomheden og stilheden for at se os selv i øjnene er så powerfuldt. Det er ikke altid nemt, for det forpligter også. Og det skaber en kontakt indad, som giver adgang til en grounding og en indre styrke til at stå i vores sårbarhed, og det er præcis, hvad vi har kultiveret i Yin-hulen de sidste uger.

Mit hjerte er fyldt, og jeg glæder mig allerede til vi samles igen, kære Yin'ster tribe.

Hvis du også vil med i Yin-hulen, så finder du en oversigt over mine kommende events HER


KH Trine x

Læs mere

Vi er flyttet ind i vores Bali-hjem
Mama Bali

Vi er flyttet ind i vores Bali-hjem

Det føles ærlig talt stadig lidt surrealistisk at kunne skrive, at vi nu er flyttet ind i vores Bali-hus. Jeg kan ikke helt beskrive, hvordan det føles andet end uvirkeligt (og nøj, hvor er der meg...

Læs mere
Mød Bente: "Min stille revolution blev skudt igang..."
yoga interviews

Mød Bente: "Min stille revolution blev skudt igang..."

Bente: “En indre revolution blev skudt igang” Bente Agnethe Søgaard har siden 90’erne fritidsjobbet i fitnessbranchen ved siden af sit arbejde som socialpædagog. Intuitivt vidste hun, at noget var...

Læs mere