LÆR AT KULTIVERE DIN ENERGI

Til alle, der har brug for at høre det: LÆR AT KULTIVERE DIN ENERGI !

Det er simpelthen konklusionen efter de sidste 3 uger, hvor jeg har haft den fornøjelse at byde velkommen i Yin-hulen rundt om i Danmark og den sidste uge på Sisterhood Retreat i Italien sammen med Julia og en masse skønne damer. Jeg må indrømme, at jeg er blæst bagover af alt den gode energi, som jeg har mødt.

Responsen er enslydende hele vejen rundt. Lær at tage en indre energi-måling på yogamåtten, for det virker. Og stop så med at fortælle dig selv, at det nok bare er dig, og at du hellere må tie stille. Det er dit liv, og du fortjener at have FYLDTE energiressourcer. Ikke flere spørgsmål til hvorvidt det er selvoptaget, eller om du må passe på dig selv - det er vores pligt!

Jeg elsker at undervise i yoga som Energi management. At være blandt mennesker, der brænder for at lære mere om dem selv, deres krop og sind, er så berigende. At skabe et rum, hvor indsigter og AHA-oplevelser lander og hvor sårbarhed, nysgerrighed og dyb healing går hånd i hånd, er dybt meningsfuldt for mig.

Jeg elsker alt ved det.
Jeg elsker de mennesker, der dukker op nysgerrige på sig selv.
Jeg elsker vores voksende tribe af Yin’sters, der er med til at udbrede vores STILLE REVOLUTION®.

At dele denne vision med andre er en hjerteåbnende oplevelse.

I de sidste uger har vi fordybet os i Yin yogaens fordele i Yin-hulerne rundt om i Danmark.

Vi har lavet masser af yoga
Vi har mediteret
Vi har været stille
Vi har lænet os ind i det, der boblede op til overfladen
Vi har omfavnet den indre modstand
Vi har lyttet indad
Vi har skrevet
Vi har grinet 
Vi har delt vores indsigter med hinanden
Vi har næret vores indre ressourcer
Vi har støttet hinanden
Og så har vi lavet lidt mere yoga...


At læne os ind i langsomheden og stilheden for at se os selv i øjnene er så powerfuldt. Det er ikke altid nemt, for det forpligter også. Og det skaber en kontakt indad, som giver adgang til en grounding og en indre styrke til at stå i vores sårbarhed, og det er præcis, hvad vi har kultiveret i Yin-hulen de sidste uger.

Mit hjerte er fyldt, og jeg glæder mig allerede til vi samles igen, kære Yin'ster tribe.

Hvis du også vil med i Yin-hulen, så finder du en oversigt over mine kommende events HER


KH Trine x

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard