Kan du slappe af?

 

I mange år bildte jeg mig selv ind, at jeg ikke kunne finde ud af at slappe af. At jeg ikke kunne stoppe mine evigt knævrende tanker, og at stilhed gjorde mig rastløs, hvorfor jeg næsten altid havde tændt for både radio og tv...

Jeg var også i evig kamp med min krop, fordi den ikke så ud, som jeg synes, den burde.

Det var først, da jeg lærte at sidde stille og observere mit sind og mine tankemønstre, at DET SLOG MIG: Problemet handlede ikke om min rastløshed eller min krop for den sags skyld. DET VAR MIN HJERNE, der husede disse negative tanker og begrænsninger, som havde stor betydning for, HVORDAN JEG MØDTE OP I VERDEN.

En vigtig indsigt for jeg vil ikke leve mit liv fanget i mit hoved - hvor jeg misser alle de fine små hverdags-øjeblikke!

Det blev min motivation for at møde op på yogamåtten og meditationspuden dagligt. For at minde mig selv om, hvordan jeg ønsker at leve mit liv.

Lad os lære at omdirigere den negative selvdialog og nyde livet her og nu. Lad os skabe gode minder, hvor vi er fuldt tilstede og med fokus på, hvad der gør os glade. Livet er for kort til noget andet!

Kh Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard