Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Kan du slappe af?

Meditation

Kan du slappe af?

 

I mange år bildte jeg mig selv ind, at jeg ikke kunne finde ud af at slappe af. At jeg ikke kunne stoppe mine evigt knævrende tanker, og at stilhed gjorde mig rastløs, hvorfor jeg næsten altid havde tændt for både radio og tv...

Jeg var også i evig kamp med min krop, fordi den ikke så ud, som jeg synes, den burde.

Det var først, da jeg lærte at sidde stille og observere mit sind og mine tankemønstre, at DET SLOG MIG: Problemet handlede ikke om min rastløshed eller min krop for den sags skyld. DET VAR MIN HJERNE, der husede disse negative tanker og begrænsninger, som havde stor betydning for, HVORDAN JEG MØDTE OP I VERDEN.

En vigtig indsigt for jeg vil ikke leve mit liv fanget i mit hoved - hvor jeg misser alle de fine små hverdags-øjeblikke!

Det blev min motivation for at møde op på yogamåtten og meditationspuden dagligt. For at minde mig selv om, hvordan jeg ønsker at leve mit liv.

Lad os lære at omdirigere den negative selvdialog og nyde livet her og nu. Lad os skabe gode minder, hvor vi er fuldt tilstede og med fokus på, hvad der gør os glade. Livet er for kort til noget andet!

Kh Trine

Læs mere

Du er LIMITLESS – har du glemt det?
Meditation

Du er LIMITLESS – har du glemt det?

Jeg har bemærket, at vi mennesker har det med at sætte os selv og hinanden i kasser. Og for det meste er det helt naturligt - det er den måde, vores hjerner fungerer på.MEN I DAG vil jeg minde dig ...

Læs mere
Glem hvordan du ser ud
Meditation

Glem hvordan du ser ud

Vi bliver ofte fanget i, hvordan vi ser ud - også på yogamåtten. Kunsten er at få opmærksomheden ned i kroppen, så vi kan mærke, hvordan det føles. Det er et meget bedre udgangspunkt!

Læs mere