Du er LIMITLESS – har du glemt det?

Jeg har bemærket, at vi mennesker har det med at sætte os selv og hinanden i kasser. Og for det meste er det helt naturligt - det er den måde, vores hjerner fungerer på.

MEN I DAG vil jeg minde dig om, at du er MERE end de kasser, du putter dig selv i! Kvinde, mor, partner, professionel, medfølende, hårdtarbejdende, afslappet, stresset... Ofte får vi fanget os selv i en rolle, der knyttes til en identitet bygget på følelser eller adfærd. Disse ting kan alle ændre sig!

Vi har friheden til at vælge, hvem vi ønsker at være. Hvordan vi bruger vores tid og hvordan vi møder os selv og vores triggere. Vi kan skabe et liv, der er meningsfuldt på alle områder. Vi har retten til at vælge at være en travl mor en dag og en afslappet kreativ sjæl en anden dag. Eller YOU NAME IT ✨

HUSK, vores indre landskab kender ikke til begrænsninger. Og jo bedre vi er forbundet til vores indre landskab (gennem yoga, meditation og tid i naturen mv.), jo mere ubegrænset kan vores daglige liv og drømme blive!

Vi har også valget til at TRYKKE PAUSE, slippe etiketterne og de uendelige to-do-lister og nyde dagen foran os.

KH Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard