Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Du er LIMITLESS – har du glemt det?

Meditation

Du er LIMITLESS – har du glemt det?

Jeg har bemærket, at vi mennesker har det med at sætte os selv og hinanden i kasser. Og for det meste er det helt naturligt - det er den måde, vores hjerner fungerer på.

MEN I DAG vil jeg minde dig om, at du er MERE end de kasser, du putter dig selv i! Kvinde, mor, partner, professionel, medfølende, hårdtarbejdende, afslappet, stresset... Ofte får vi fanget os selv i en rolle, der knyttes til en identitet bygget på følelser eller adfærd. Disse ting kan alle ændre sig!

Vi har friheden til at vælge, hvem vi ønsker at være. Hvordan vi bruger vores tid og hvordan vi møder os selv og vores triggere. Vi kan skabe et liv, der er meningsfuldt på alle områder. Vi har retten til at vælge at være en travl mor en dag og en afslappet kreativ sjæl en anden dag. Eller YOU NAME IT ✨

HUSK, vores indre landskab kender ikke til begrænsninger. Og jo bedre vi er forbundet til vores indre landskab (gennem yoga, meditation og tid i naturen mv.), jo mere ubegrænset kan vores daglige liv og drømme blive!

Vi har også valget til at TRYKKE PAUSE, slippe etiketterne og de uendelige to-do-lister og nyde dagen foran os.

KH Trine

Læs mere

BALI GUIDE: Vores top-10 spisesteder i Canggu + et bonus tip
Mama Bali

BALI GUIDE: Vores top-10 spisesteder i Canggu + et bonus tip

Du kommer til at elske Bali, men bare for at være sikker, deler jeg her nogle af mine bedste Bali-tips, så din Bali-rejse bliver uforglemmelig!  Mine Bali rejsetips er meget subjektive - og du vi...

Læs mere
Kan du slappe af?
Meditation

Kan du slappe af?

I mange år bildte jeg mig selv ind, at jeg ikke kunne finde ud af at slappe af. At jeg ikke kunne stoppe mine evigt knævrende tanker, og at stilhed gjorde mig rastløs, hvorfor jeg næsten altid havd...

Læs mere