Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Jeg er flyttet til Bali

Mama Bali

Jeg er flyttet til Bali

Hvad sker der, når du besøger Bali og forelsker dig ??

(Spoiler alert! JEG ER FLYTTET TIL BALI )

Mit første besøg på Bali var i 2017, og i det øjeblik mine fødder ramte Mama Bali, havde jeg en fornemmelse af, at hun ikke ville lade mig glemme hende foreløbig!

Min familie og jeg besøgte Bali igen i 2020, og det affødte en vision om at flytte hertil. Jeg havde hørt om Greenschool Bali, som vi besøgte, og jeg fik den indre vision, at det var vores næste step at flytte hertil, og at vi bare måtte få det til at ske. MEN JEG HAVDE INGEN ANELSE OM HVORDAN på det tidspunkt...

For mig handler livet om nysgerrighed og lysten til at blive ved med at lære. Vi holdt visionen og overvandt forhindringerne, fordi vi som familie var alignet og stærk. Vi ønskede eventyret, og jeg vidste intuitivt, at det ville være det hele værd!

Nu er vi bosat her på denne utrolige ø, og udlever vores drøm her på tropiske, hjertevarme Mama Bali - verdens centrum for yoga og holistisk bæredygtig tænkning.

De næste to år vil jeg dele min tid mellem mit elskede yoga-community i Danmark og Bali. Jeg kan slet ikke vente med at dele mere med dig om min rejse og mine kommende retreats og uddannelser både her på Bali og i Danmark.

Tro på dine drømme og overvind oddsne et skridt ad gangen. Når jeg kan - så kan du også!

KH Trine

Læs mere

Hvem tjener på din usikkerhed?
Meditation

Hvem tjener på din usikkerhed?

Har du nogensinde spurgt dig selv, "hvem tjener på at spille på mine usikkerheder"?VELVÆRE er en milliardindustri. Og mange fitnessprodukter gemmer sig bag mærkatet 'wellness' i disse dage.

Læs mere
Hvis du kun havde 1 år mere tilbage...
Mama Bali

Hvis du kun havde 1 år mere tilbage...

Mange har spurgt mig om, hvordan vi tog en så stor beslutning som at flytte familien til Bali. Svaret starter med et spørgsmål...“Hvis du kun havde 1 år mere tilbage, hvad ville du så ikke længere ...

Læs mere