Jeg er flyttet til Bali

Hvad sker der, når du besøger Bali og forelsker dig ??

(Spoiler alert! JEG ER FLYTTET TIL BALI )

Mit første besøg på Bali var i 2017, og i det øjeblik mine fødder ramte Mama Bali, havde jeg en fornemmelse af, at hun ikke ville lade mig glemme hende foreløbig!

Min familie og jeg besøgte Bali igen i 2020, og det affødte en vision om at flytte hertil. Jeg havde hørt om Greenschool Bali, som vi besøgte, og jeg fik den indre vision, at det var vores næste step at flytte hertil, og at vi bare måtte få det til at ske. MEN JEG HAVDE INGEN ANELSE OM HVORDAN på det tidspunkt...

For mig handler livet om nysgerrighed og lysten til at blive ved med at lære. Vi holdt visionen og overvandt forhindringerne, fordi vi som familie var alignet og stærk. Vi ønskede eventyret, og jeg vidste intuitivt, at det ville være det hele værd!

Nu er vi bosat her på denne utrolige ø, og udlever vores drøm her på tropiske, hjertevarme Mama Bali - verdens centrum for yoga og holistisk bæredygtig tænkning.

De næste to år vil jeg dele min tid mellem mit elskede yoga-community i Danmark og Bali. Jeg kan slet ikke vente med at dele mere med dig om min rejse og mine kommende retreats og uddannelser både her på Bali og i Danmark.

Tro på dine drømme og overvind oddsne et skridt ad gangen. Når jeg kan - så kan du også!

KH Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard