Følg din mavefornemmelse!

Det 𝗕𝗘𝗗𝗦𝗧𝗘 råd, jeg har fået, er: Følg din mavefornemmelse!

Mavefornemmelsen, eller den indre guidance, drukner bare nemt i støjen fra den ydre verden, og så holder vi op med at lytte til den, ja, vi holder op med at lægge mærke til dens hvisken.

Når jeg føler mig forvirret, fortabt eller usikker, så bliver jeg helt stille og venter på, at der bliver skruet op for den indre guidance. Det gør der altid, hvis jeg bliver siddende længe nok - og hun fører mig aldrig på vildspor.

𝗢𝗽𝘀𝗸𝗿𝗶𝗳𝘁𝗲𝗻 𝗲𝗿 𝗵𝗲𝗹𝘁 𝗲𝗻𝗸𝗲𝗹:

*Stop op
*Træk vejret dybt
*Slap af
*Lyt indefter


KH Trine x

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard