Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Følg din mavefornemmelse!

Meditation

Følg din mavefornemmelse!

Det 𝗕𝗘𝗗𝗦𝗧𝗘 råd, jeg har fået, er: Følg din mavefornemmelse!

Mavefornemmelsen, eller den indre guidance, drukner bare nemt i støjen fra den ydre verden, og så holder vi op med at lytte til den, ja, vi holder op med at lægge mærke til dens hvisken.

Når jeg føler mig forvirret, fortabt eller usikker, så bliver jeg helt stille og venter på, at der bliver skruet op for den indre guidance. Det gør der altid, hvis jeg bliver siddende længe nok - og hun fører mig aldrig på vildspor.

𝗢𝗽𝘀𝗸𝗿𝗶𝗳𝘁𝗲𝗻 𝗲𝗿 𝗵𝗲𝗹𝘁 𝗲𝗻𝗸𝗲𝗹:

*Stop op
*Træk vejret dybt
*Slap af
*Lyt indefter


KH Trine x

Læs mere

Hvornår har du sidst holdt en RIGTIG fridag?
Meditation

Hvornår har du sidst holdt en RIGTIG fridag?

Inden jeg fik yoga ind i mit liv mestrede jeg bestemt ikke KUNSTEN AT SLAPPE AF, bare tanken gjorde mig rastløs, og jeg havde virkelig svært ved at lægge tingene fra mig og holde rigtig fri. Hvis...

Læs mere
En vellykket dag starter aftenen før
Mindful living

En vellykket dag starter aftenen før

At have en aftenrutine giver dig tid og plads til at dekomprimere både fysisk og mentalt efter en lang dag... Gode aftenrutiner giver dig mulighed for at få en meget bedre og dybere søvn, så du våg...

Læs mere