Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Din fjernbetjening til nervesystemet

Mindful living

Din fjernbetjening til nervesystemet

Åndedrættet er som en fjernbetjening til nervesystemet. HVAD BETYDER DET? ... og hvad har det med Yin yoga og breathscience at gøre ??

Vores åndedræt er en glimrende indikator for, hvordan vi har det. Det afspejler vores stressniveau og vores evne til at slappe af.

Min erfaring er, at det også er den bedste måde at ændre dit humør på og berolige dig selv. Med enkle teknikker kan vi arbejde med nervesystemet - det er simpel videnskab! Men det skal udføres korrekt for at være effektivt.

Åndedrættet undervises forkert i de fleste yoga- og åndedrætsklasser! I hvert fald hvis du ønsker at bruge åndedrættet som en fjernbetjening til den PARASYMPATISKE del af nervesystemet.

Glem alt om vejrtrækning gennem munden, en forceret hurtig åndedrætsrytme, eller at tvinge åndedrættet til at være hørbart. Og prøv i stedet for at trække vejret mere optimalt: Langsomt, let og lavt, da det balancerer gasserne i blodet og har en beroligende virkning på nervesystemet.

Pranayama og FUNKTIONEL breathwork er en af mine passioner og ekspertiseområder. Og jeg elsker at væve den tusinde år gamle viden fra yogaen sammen med nyere studier i mine Yin Labs og uddannelser!

Er du nysgerrig på at høre mere så check datoerne for kommende Yin Labs og uddannelsesmoduler

Kh Trine 

Læs mere

Hvem er Mindfulness’ BFF?
Meditation

Hvem er Mindfulness’ BFF?

Hvem er Mindfulness’ BFF?Mindfulness og Compassion - training går hånd i hånd ... men hvad betyder det, og hvordan kan de understøtte vores mentale og følelsesmæssige sundhed?Mindfulness kultiverer...

Læs mere
Hvordan elsker man sig selv?
Meditation

Hvordan elsker man sig selv?

Vi hører ofte, at vi skal elske os selv for at leve et lykkeligt og tilfredsstillende liv, men ingen fortæller os, HVORDAN man elsker sig selv. Det er ikke let - det kræver øvelse. Hvis det var så ...

Læs mere