Din fjernbetjening til nervesystemet

Åndedrættet er som en fjernbetjening til nervesystemet. HVAD BETYDER DET? ... og hvad har det med Yin yoga og breathscience at gøre ??

Vores åndedræt er en glimrende indikator for, hvordan vi har det. Det afspejler vores stressniveau og vores evne til at slappe af.

Min erfaring er, at det også er den bedste måde at ændre dit humør på og berolige dig selv. Med enkle teknikker kan vi arbejde med nervesystemet - det er simpel videnskab! Men det skal udføres korrekt for at være effektivt.

Åndedrættet undervises forkert i de fleste yoga- og åndedrætsklasser! I hvert fald hvis du ønsker at bruge åndedrættet som en fjernbetjening til den PARASYMPATISKE del af nervesystemet.

Glem alt om vejrtrækning gennem munden, en forceret hurtig åndedrætsrytme, eller at tvinge åndedrættet til at være hørbart. Og prøv i stedet for at trække vejret mere optimalt: Langsomt, let og lavt, da det balancerer gasserne i blodet og har en beroligende virkning på nervesystemet.

Pranayama og FUNKTIONEL breathwork er en af mine passioner og ekspertiseområder. Og jeg elsker at væve den tusinde år gamle viden fra yogaen sammen med nyere studier i mine Yin Labs og uddannelser!

Er du nysgerrig på at høre mere så check datoerne for kommende Yin Labs og uddannelsesmoduler

Kh Trine 

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard