Hvilke historier fortæller du dig selv?

De historier, du fortæller dig selv, betyder noget. Er din en kærlighedshistorie? En historie om at finde dig selv eller om at overvinde alle odds?

Hvis du ikke kan lide scriptet, kan du ændre det. Hemmeligheden er, at lære at træne dit sind. Når du først bliver mere opmærksom på de historier, du fortæller dig selv - og de måske selvbegrænsende overbevisninger, du har, så kan du luge ud i dem, der ikke længere tjener dig.

Når vi på den måde tager ansvar for at omprogrammere sindet - og OMSKRIVE HISTORIERNE vi fortæller os selv - og lærer at kultivere vores mentale energi, så er vejen banet for, at magien kan begynde!

Så hemmeligheden er egentlig ganske enkel: Tiden på meditationspuden er ikke bare ‘stilletid’, det er en investering i både dit mentale velvære og din kreativitet.

Hold dig ikke tilbage. Følg dine drømme. Du kan meget mere, end du tror!

KH Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard