Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Hvilke historier fortæller du dig selv?

Meditation

Hvilke historier fortæller du dig selv?

De historier, du fortæller dig selv, betyder noget. Er din en kærlighedshistorie? En historie om at finde dig selv eller om at overvinde alle odds?

Hvis du ikke kan lide scriptet, kan du ændre det. Hemmeligheden er, at lære at træne dit sind. Når du først bliver mere opmærksom på de historier, du fortæller dig selv - og de måske selvbegrænsende overbevisninger, du har, så kan du luge ud i dem, der ikke længere tjener dig.

Når vi på den måde tager ansvar for at omprogrammere sindet - og OMSKRIVE HISTORIERNE vi fortæller os selv - og lærer at kultivere vores mentale energi, så er vejen banet for, at magien kan begynde!

Så hemmeligheden er egentlig ganske enkel: Tiden på meditationspuden er ikke bare ‘stilletid’, det er en investering i både dit mentale velvære og din kreativitet.

Hold dig ikke tilbage. Følg dine drømme. Du kan meget mere, end du tror!

KH Trine

Læs mere

Glem hvordan du ser ud
Meditation

Glem hvordan du ser ud

Vi bliver ofte fanget i, hvordan vi ser ud - også på yogamåtten. Kunsten er at få opmærksomheden ned i kroppen, så vi kan mærke, hvordan det føles. Det er et meget bedre udgangspunkt!

Læs mere
VIDSTE DU??
Mindful living

VIDSTE DU??

En af de nemmeste måder at bremse for tidlig aldring og holde stress og betændelse nede, er at trække vejret langsommere og strække kroppen blidt.Stress tegner sig for mellem 60% og 80% af besøgene...

Læs mere