Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Hvad yoga har lært mig om at føle mine følelse

Meditation

Hvad yoga har lært mig om at føle mine følelse

Er du okay med at føle dine følelser? Eller skjuler du dem og distraherer dig selv fra at føle dem? Vi er følelsesmæssige væsener, og det at være følsom er ikke noget negativt. Men meget få af os har lært at deale med vores følelser.

Da jeg startede min yoga-praksis, var mit fokus primært på de fysiske aspekter. Jeg ville perfektionere min krop og lære at slappe af. MEN når vi begynder at lave yoga og meditere regelmæssigt, fører det os ind til kernen af det, vi har brug for at lære og integrere som vores næste step.

Det var først da jeg begyndte at studere med min lærer Sarah Powers, at jeg begyndte at lære Mindfulness meditation, der inkluderede redskaber til at være med mig selv og mine følelser på en mere kompetent måde. Hun lærte mig, at yoga er så meget mere end at tage sig af ens fysiske krop. Det er at lære at stoppe op og vende en venlig opmærksomhed indad for at møde det, der er indeni uden at være dømmende.

At kultivere evnen (og villigheden) til at være stille for at bygge mentalt fokus og følelsesmæssig rummelighed, er det første skridt til at en dybere visdom kan indfinde sig ifølge taoisterne.

Nu har jeg integreret forskellige elementer i min praksis til at kunne passe på mig selv både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Det har været hjerteåbnende og livsændrende at lære at omfavne min menneskelighed og sårbarhed på denne måde.

Hvad gør du for at omfavne dine følelser?

Kh Trine

Læs mere

Gør dine handlinger mere skade end gavn?
Meditation

Gør dine handlinger mere skade end gavn?

Når vores mentale og fysiske systemer er under pres eller drænet for energi, kan vores handlinger gøre mere skade end gavn.Når vi er stressede, overtrætte eller ængstelige, er det let at træffe hur...

Læs mere
Ikke al yoga er velegnet til at skabe ro indeni
Meditation

Ikke al yoga er velegnet til at skabe ro indeni

Min yogapraksis er ikke kun fysiske asanas af en god grund. Det er en udbredt misforståelse, at en hurtig, fysisk hård yoga praksis kan hjælpe mod rastløshed og indre uro. At kollapse i savasana, d...

Læs mere