Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Holder undskyldningerne dig tilbage?

Mindful living

Holder undskyldningerne dig tilbage?

Da jeg startede med at undervise i yoga, spekulerede jeg ofte på, om jeg nogensinde ville blive god nok til at påtage mig det ansvar at undervise andre. Jeg havde masser af undskyldninger i mit hoved for, hvorfor jeg ikke ville lykkes: At jeg ikke var smidig, som de andre, jeg så undervise (det var før jeg lærte om den funktionelle tilgang, hvor vi lærer at tilpasse stillingerne, så de passer til den enkelte krop - ikke omvendt). At der var mange yogaundervisere derude, som var mere erfarne. At jeg ikke var god nok - og tvivlede på, om jeg nogen sinde ville blive det.

Så jeg forstår fuldstændig, hvis andre, der drømmer om at undervise i yoga, går med lignende tanker. Sandheden er, at der ikke er yogaundervisere nok til antallet af mennesker, der har brug for hjælp - især når det kommer til at lære kunsten at sætte tempoet ned. 

Kig dig omkring. Eller tænk på din familie eller omgangskreds. Rigtig mange kæmper med:

🌸 Indre uro

🌸 Udfordringer med at sætte tempoet ned og skifte til Yin-gearet

🌸 En krop der gør ondt på grund af kroniske spændinger

🌸 Stress og udbrændthed 

🌸 Et overstimuleret nervesystem og skærmafhængighed

🌸 Søvnbesvær

🌸 og ja, listen fortsætter...

Mit råd er: Lad ikke undskyldningerne holde dig tilbage! Lad være med at sammenligne dig selv med dine yoga ‘konkollegaer’, der allerede underviser i yoga, for de har deres måde at gøre tingene på - og du har din! Bliv ikke fristet til at tro, at du skal være nogen anden, og fokuser i stedet på at kultivere din egen stemme og måde at formidle yogaen på.

Du vil møde netop har brug for hjælp til at sætte tempoet ned og til at lære at slippe fysiske og mentale spændinger.

 Læs mere

Slutspurten på vores Bali-byggeri
Mama Bali

Slutspurten på vores Bali-byggeri

Der er fortsat fuld gang i byggeriet af vores nye hjem på Bali, og det fylder en del for hele familien. Vi flytter (forhåbentlig) ind om få uger...

Læs mere
Historierne vi fortæller os selv
Mindful living

Historierne vi fortæller os selv

Jeg vågnede op til nyheden om, at Tina Turner er død. Udover at være en kæmpe rockmama, så var hun også en dedikeret buddhistisk meditationsud'ver - i mine øjne en sand yogini - som hun har forta...

Læs mere