Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Har du knækket (energi-)koden?

Meditation

Har du knækket (energi-)koden?

Jeg talte med en af mine mentees, som fortalte, at hun havde svært ved at tage action på hendes drømme og holde dampen oppe. Det tænker jeg, mange af os kan genkende. Det er i hvert fald noget, jeg hører ofte - og selv har oplevet mange gange - at man mister energien og troen på et projekt, inden man når over målstregen...

I årenes løb har jeg studeret både kroppen og sindet, og fået lov til at guide - og dermed observere ikke bare mig selv - men mine elever. Og jeg begyndte at se et mønster: MANGLENDE ENERGI MANAGEMENT.

Enten kører folk på med 180 km i timen - eller de er tæt på, eller er crashet uden sans for kroppens signaler. Signalerne bliver overdøvet, numbet ud eller ignoreret i stor stil.

Men at være succesfuld handler ikke om at bide tænderne sammen, når tingene bliver svære. Den mentalitet er de fleste af os vokset op med, men på sigt gør den os deprimerede eller angste, som er på top-2 over mentale lidelser i den vestlige verden.

Jeg skulle selv aflære push-mentaliteten, før jeg kunne give mig selv lov til at mærke efter uden at dømme mig selv svag eller doven. Og det var først, da jeg begyndte at integrere mine studier i mindfulness meditation, det dybere somatiske arbejde og Yin Yoga, at tingene begyndte at ændre sig for mig personligt.

Det var et ægte💡- øjeblik! Som jeg ikke kom til alene, men som blev kultiveret gennem tusindvis at timer på yogamåtten, som elev på diverse uddannelser, på retreats, månedlige mentorsessioner og villigheden til at gå dybt ind i mine egne ofte uhensigtsmæssige mønstre og vaner.

Når vi lærer ægte energi management, som ikke går ud på at presse de sidste dråber ud af os selv - men at opbygge vores indre ressourcer og nervesystemet, så bliver vi mere fleksible og i stand til at surfe gennem spidsbelastninger, når det er nødvendigt, så vi kan følge vores projekter til dørs.

Er du nysgerrig på at lære mere om ENERGI MANAGEMENT, så kom med på en af mine Yin workshops, retreats eller uddannelser. Du finder dem HER

KH Trine x

Læs mere

Redskaber til at grounde dig selv
Meditation

Redskaber til at grounde dig selv

Det eneste, der er sikkert her i livet, er forandring ... og mens forandring er uundgåeligt, så er vækst et valg. Det betyder ikke, at det er let.Hvordan kan vi lære at navigere i det ukendte, så v...

Læs mere
3 digitale detox tips til gode hverdagsvaner

3 digitale detox tips til gode hverdagsvaner

Fra i dag og de næste 2 dage holder Bali “Nyepi”, som er en kollektiv STILLEDAG. Det er to officielle helligdage, dedikeret til stilhed, faste og meditation sammen med familien. Det betyder, at ma...

Læs mere