Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Redskaber til at grounde dig selv

Meditation

Redskaber til at grounde dig selv

Det eneste, der er sikkert her i livet, er forandring ... og mens forandring er uundgåeligt, så er vækst et valg. Det betyder ikke, at det er let.

Hvordan kan vi lære at navigere i det ukendte, så vi hurtigere kan genfinde balancen igen, når det føles, som om jorden ryster under vores fødder?

Læs med og få mine personlige tips til at blive mere groundet, så du kan møde forandringer - fremfor at modarbejde dem...

Mine tips til en bedre GROUNDING:

1. Mind dig selv og andre om, at du har det, der kræves. Der er ikke noget galt med dig. Træk vejret.

2. At opbygge grounding betyder at stå stærkt og omfavne alle dine følelser - også de udfordrende.

3.Taoisterne kalder den nedre del af maven "det intuitive visdomscenter". Når vi guider vejrtrækningen ned i den nedre del af maven, virker det beroligende, og vi får bedre adgang til vores indre ressourcer.

4. Opbyg en regelmæssig yoga & mindfulness praksis. Giv dig selv 5-10 minutter dagligt, hvor du lukker øjnene og guide opmærksomheden indefter - med øvelse bliver det et naturligt sted at hvile din opmærksomhed både i bevægelse og hvile.

5. Gå ud i naturen og tag skoene af. Bogstaveligt talt - få jordkontakt

Grounding er en livslang praksis, for vi kan ikke forudsige fremtiden. Men vi har altid muligheden for at re-connecte med os selv påny.

KH Trine x

Læs mere

Forpremiere til dig: The Business of Birth Control
Mindful living

Forpremiere til dig: The Business of Birth Control

Da jeg begyndte at studere Women's Yoga og herunder Women's Health for 16 år siden, var det noget af en game-changer i forholdet til forståelsen af min egen krop og psyke. Jeg lærte blandt andet, ...

Læs mere
Har du knækket (energi-)koden?
Meditation

Har du knækket (energi-)koden?

Jeg talte med en af mine mentees, som fortalte, at hun havde svært ved at tage action på hendes drømme og holde dampen oppe. Det tænker jeg, mange af os kan genkende. Det er i hvert fald noget, jeg...

Læs mere