Redskaber til at grounde dig selv

Det eneste, der er sikkert her i livet, er forandring ... og mens forandring er uundgåeligt, så er vækst et valg. Det betyder ikke, at det er let.

Hvordan kan vi lære at navigere i det ukendte, så vi hurtigere kan genfinde balancen igen, når det føles, som om jorden ryster under vores fødder?

Læs med og få mine personlige tips til at blive mere groundet, så du kan møde forandringer - fremfor at modarbejde dem...

Mine tips til en bedre GROUNDING:

1. Mind dig selv og andre om, at du har det, der kræves. Der er ikke noget galt med dig. Træk vejret.

2. At opbygge grounding betyder at stå stærkt og omfavne alle dine følelser - også de udfordrende.

3.Taoisterne kalder den nedre del af maven "det intuitive visdomscenter". Når vi guider vejrtrækningen ned i den nedre del af maven, virker det beroligende, og vi får bedre adgang til vores indre ressourcer.

4. Opbyg en regelmæssig yoga & mindfulness praksis. Giv dig selv 5-10 minutter dagligt, hvor du lukker øjnene og guide opmærksomheden indefter - med øvelse bliver det et naturligt sted at hvile din opmærksomhed både i bevægelse og hvile.

5. Gå ud i naturen og tag skoene af. Bogstaveligt talt - få jordkontakt

Grounding er en livslang praksis, for vi kan ikke forudsige fremtiden. Men vi har altid muligheden for at re-connecte med os selv påny.

KH Trine x

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard