Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Et nyt yoga-kapitel

Et nyt yoga-kapitel

I november 2017 fejrede jeg 10 års jubilæum med Yogini. Det har været 10 fantastiske år med yogastudie, som har overgået mine vildeste fantasier. Så mange skønne møder med dejlige mennesker på yogamåtten.
 
Runde mærkedage har det med at sætte tankerne i gang. At drive yogastudie er utroligt tidskrævende. Gennem noget tid har jeg haft lyst til at prøve mig selv af på nye måder. Udover at undervise vil jeg utroligt gerne prøve kræfter med at formidle yoga på nye måder.

”Pas nu på du ikke tager munden for fuld!” har mit indre vagtværn bekymret advaret. Hvor jeg selv har taget et par nostalgiske cirkler, fordi det er svært at gå væk fra noget, der er en success, så har min indre guidance været mere klar i spyttet: ”Du er klar til nye udfordringer. Giv slip på studiet og følg drømmene!”
 
Derfor har jeg besluttet at lukke mit fysiske yogastudie med udgangen af maj måned. For at skabe luft til fordybelse, nye spændende yogaprojekter og legekammerater - og til familien selvfølgelig! 
 
Jeg fortsætter med at undervise mine ugentlige tirsdagshold på Østerbro (info følger), samt workshops og mine populære Yin Yoga Trainings rundt omkring i Danmark. Fremover vil jeg gerne lave flere retreats og andre typer af projekter som forhåbentlig vil inspirere dig på yogamåtten:

Her kan du se highlights fra min 2018-kalender: 

4-6. maj : Yin Yoga Training i Aarhus, 1. modul (Udsolgt)

26. maj: Yin Yoga Workshop: Self-Compassion, min sidste workshop i Yogini Yoga Studiet (Udsolgt)

27. maj: Yoga Venindeevent med Cathrine Koefoed (Udsolgt)

1.-2. juni: Yin Yoga Training i Aarhus, 2. modul (Udsolgt)

3. juni: Yin Yoga Workshop: Self-Compassion i Aarhus

9. juni: Yin Yoga Workshop: Self-Compassion i Odense 

12.-22. juni: Tager jeg igen på uddannelse med Paul Grilley i Californien

30. juni – 31. juli: Assistere Tias Little i Santa Fe og selv være elev på yogamåtten

18. aug: 30-timers Yin Yoga Training i København – Få pladser

26. aug: Undervise på Copenhagen Yogafestival

28.-30. sep: Yoga & Spa Retreat i Skåne

3-6. okt: 30-timers Yin Yoga Training i Vejle - Venteliste

7. okt: Yin Yoga Workshop: Self-Compassion i Vejle

28. okt: Yogaevent med chanting & lydbad med Jane Winther, København


16. nov: 45-timers Yin Yoga Training i København

2. dec: Yin & Cello – workshop i København

22. dec: Yin Yoga Workshop: Vintersolhverv i København
 
Du kan læse mere om de enkelte events HER 
 
Lad os hænge ud på Instagram
 


Du er meget velkommen til at følge med i mine nye yogaeventyr på Instagram HER.


Det vil glæde mig at byde dig velkommen på yogamåtten!

KH,

Trine

Læs mere

For travl til at passe på dig selv? Trine Hedegaard, Yogini Yoga

For travl til at passe på dig selv?

Kender du følelsen af at have for travlt til det, der rigtig betyder noget? Du ved egentlig godt, hvad der nærer dig, men så kommer der noget i vejen? Igen.

Læs mere
Ingefær shot: få opskriften - Trine Hedegaard, Yogini Yoga
Mindful living

Ingefærshot: Få vores opskrift

Herhjemme laver vi hver morgen ingefærshots på vores juicer. Vi laver nok til, at der både er en morgensnaps til store og små at styrke sig på - og til at fylde på et par små flasker, som kan napp...

Læs mere