Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: For travl til at passe på dig selv?

For travl til at passe på dig selv?

Kender du følelsen af at have for travlt til det, der rigtig betyder noget? Du ved egentlig godt, hvad der nærer dig, men så kommer der noget i vejen? Igen.

Vores moderne livsstil bygger på en forventning om højt tempo, og at vi er tilgængelige hele tiden. Det kan vi ikke holde til. Vi brænder sammen. Sådan helt bogstaveligt.

Vi har brug for opladningspauser lige som vores mobiltelefoner.
 
Glem tanken om, at du skal rydde bordet for opgaver, før du med god samvittighed holder fri, for du bliver aldrig færdig! Ingen kommer og redder dig. Den eneste der kan give dig lov, er dig selv.  

Det er vores ansvar at leve vores liv, så det giver mening og føles godt. Det betyder ikke, at vi ikke kan have travlt og give den gas - bare vi også husker at lade op.

Jeg siger det ikke for at demotivere dig. Tværtimod. Det er sagt i kærlighed. Det er mine egne indsigter gennem næsten 20 års yogapraksis, stilhedsretreats og jongleren med mand og børn og livet som selvstændig med megen rejseaktivitet.

Vil du lade op med dejlig yoga og få redskaber til at få ro i krop og hoved, så vil jeg elske at byde dig velkommen på yogamåtten.

 

Kh Trine

Læs mere

Sommer-chill med mini-monkeys?!

Sommer-chill med mini-monkeys?!

Tæller du ned til ferie? Eller måske du allerede er gået i ferie-mode? 

Læs mere
Et nyt yoga-kapitel

Et nyt yoga-kapitel

I november fejrede jeg 10 års jubilæum med Yogini. Det har været 10 fantastiske år med yogastudie, som har overgået mine vildeste fantasier.

Læs mere