For travl til at passe på dig selv?

Kender du følelsen af at have for travlt til det, der rigtig betyder noget? Du ved egentlig godt, hvad der nærer dig, men så kommer der noget i vejen? Igen.

Vores moderne livsstil bygger på en forventning om højt tempo, og at vi er tilgængelige hele tiden. Det kan vi ikke holde til. Vi brænder sammen. Sådan helt bogstaveligt.

Vi har brug for opladningspauser lige som vores mobiltelefoner.
 
Glem tanken om, at du skal rydde bordet for opgaver, før du med god samvittighed holder fri, for du bliver aldrig færdig! Ingen kommer og redder dig. Den eneste der kan give dig lov, er dig selv.  

Det er vores ansvar at leve vores liv, så det giver mening og føles godt. Det betyder ikke, at vi ikke kan have travlt og give den gas - bare vi også husker at lade op.

Jeg siger det ikke for at demotivere dig. Tværtimod. Det er sagt i kærlighed. Det er mine egne indsigter gennem næsten 20 års yogapraksis, stilhedsretreats og jongleren med mand og børn og livet som selvstændig med megen rejseaktivitet.

Vil du lade op med dejlig yoga og få redskaber til at få ro i krop og hoved, så vil jeg elske at byde dig velkommen på yogamåtten.

 

Kh Trine

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard