Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Du har fuld tilladelse til at følge dit hjerte

Du har fuld tilladelse til at følge dit hjerte

Jeg er landet på dansk jord, og har allerde nydt smagen af danske jordbær og alt det grønne udendørs. I denne uge har jeg indrettet, hvad der normalt er ungernes værelse hos mine svigerforældre til studiekammer. Jeg deltager nemlig på en uddannelse i somatisk psykologi, og eftersom læreren sidder i USA, så passer dansk tidszone meget bedre. Så jeg ankom en uge 'for tidligt’ til Danmark, inden jeg fra på mandag underviser vol. 2: Din Krop, Din yoga i København.  

Vi har nu boet på Bali i næsten 4 år og næste år bliver vores sidste på Bali på fuld tid. Derfor har jeg besluttet, at jeg i 2025 kun kommer til Danmark to gange for at undervise.

Ligesom det var skræmmende at tage skridtet og flytte til Bali i sin tid, så har det også krævet tilløb at give mig selv lov til at skrue ned for rejsevolumen til næste år.
Jeg forsvinder jo ikke, jeg kommer både til at afholde uddannelser og retreats og online forløb, men jeg mærker tydeligt en usikker del af mig, der har været bange for at miste connection. 


Vores yinster tribe er mit hjertebarn. I processen med at mærke frygten for at blive glemt, kom jeg i tanke om takketalen fra Michaela Coel (se den her), skaberen af hitserien "​​I May Destroy You" (se traileren her), som hun holdt efter, at hun havde vundet en Emmy for bedste manuskript:

"Skriv historien, der skræmmer dig. 
Der får dig til at føle dig usikker. 
Det er ikke behageligt. 
Jeg udfordrer dig. 
I en verden, der lokker os til at browse gennem andres liv,
for at hjælpe os med bedre at afgøre, 
hvordan vi har det med os selv
og til at føle behovet for konstant at være synlige.
Synlighed i disse dage forbindes med succes.
Men vær ikke bange for at forsvinde fra overfladen, fra os, for en stund 
og se, hvad der kommer til dig i stilheden."


Og jeg får lyst til at tilføje at første linje kunne omskrives til: Lev dit liv tro mod dig selv, selvom det skræmmer dig! 

Jeg tror på, at vi alle har en historie at fortælle, og det er vigtigt, at vi giver os selv lov til at leve vores liv, så det føles godt. Vi er her så kort, så hvorfor ikke?
Selv om det kan føles skræmmende at tage det første skridt, kan vi inspireret af Michaels tale ovenfor minde os selv om:


"Lev efter dit hjertes hvisken, selvom det skræmmer dig.
Lad ikke usikkerheden holde dig tilbage.
Det er ikke (nødvendigvis) behageligt,
men jeg udfordrer dig alligevel."


Lad os minde hinanden om, at vi alle har fuld tilladelse til at følge vores hjerte! 

At kunne give mig selv den tilladelse - og ikke vente på at få den fra andre, er noget af det mest værdifulde, jeg har lært gennem de sidste 20 års fordybelse i min yoga & mindfulness praksis. 

Når vi begynder at skabe en dyb forbindelse til os selv, kan vi ikke længere sidde vores hjertes hvisken overhør.

Du kan se kommende events i yogakalenderen

KH Trine x

Læs mere

Lær at omfavne din sensitivitet
Mindful living

Lær at omfavne din sensitivitet

Livet former sig sjældent, som vi planlægger det. Det gælder også her på Bali! Indenfor mindfulnessen gøres der meget ud af, at minde os om, at forandringer er uundgåelige. Spørgsmålet er, om vi ...

Læs mere
Den mindst sandsynlige kandidat...

Den mindst sandsynlige kandidat...

På mange måder var jeg den mindst sandsynlige kandidat til at begynde at undervise andre i at finde dyb RO gennem yoga og meditation. Som ung kvinde havde jeg virkelig svært ved at finde ro og ‘b...

Læs mere