Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Det var ikke ligefrem kærlighed fra første Yin-klasse...

Yin Yoga

Det var ikke ligefrem kærlighed fra første Yin-klasse...

Det var ikke ligefrem kærlighed fra første Yin-klasse… Og en personlig beretning om at lære at håndtere støjen i hovedet...

Ja, det er sandt, jeg var ikke en fan af Yin Yoga første gang jeg prøvede det! Langsomheden TRIGGEREDE noget i mig, ligesom det gør for mange mennesker.

Det var uvant for mig at være i stilheden og have ro til at OBSERVERE ALLE TANKERNE og MÆRKE MIG SELV.

Jeg kendte primært et gear, og det var fremad. Altid at være i bevægelse kan være en massiv distraktion og en måde at undgå at mærke os selv på! Både i livet og på yogamåtten. Det kræver mod - og dedikation at stoppe op og sænke farten, for det sker ikke af sig selv!

Det er meget almindeligt, at vi har (ofte ubevidste) strategier for at undgå at deale med, hvad der foregår indeni, og den gængse måde at undgå det på, er at have travlt, så vi undgår at mærke os selv.

I dag er jeg en devoted Yin-FAN, men det er stadig ikke altid nemt at være i stilheden. Nogle dage er der en fantastisk ro og andre dage, er det enten fysisk, mentalt eller følelsesmæssigt udfordrende. Men jo mere vi øver os i at være tilstede, som vi gør i Yin Yoga, jo mere træner vi os selv til at sidde med det og vide, at uanset om vi vælger at deale med vores s*** eller ej – SÅ ER DET DER :)

En anden grund til, at Yin Yoga triggede mig i starten, var, fordi jeg kom fra en yogastil, hvor målet var at udføre stillingerne perfekt, så man kunne avancere til de næste serier. I mange år pressede jeg godtroende min krop ind i ubehag og endda smerte for at være en dygtig elev: "Jeg er stærk, jeg skal bare ville det nok, jeg har ikke brug for props, jo mere jeg presser, jo dygtigere bliver jeg... ” lyder det bekendt?

Heldigvis lærte jeg den FUNKTONELLE TILGANG til yoga, inden at jeg fik pådraget mig nogle alvorlige skader. Det lærte mig at have respekt for kroppens unikke struktur.

Den tilgang blev min PERMISSION GIVER til at overgive mig og lade min yogarejse være en INDRE REJSE, hvor jeg hver dag mindes om værdien af ​​selvomsorg.

Og jeg elsker at få lov til at være guide på andres Yin yogarejse. Hvis du vil med, så find mine kommende yin events HER


KH Trine 

Læs mere

Vores menneskelige natur er kærlig
Meditation

Vores menneskelige natur er kærlig

”Vores menneskelige natur er kærlig. Vi mennesker har en medfødt disponering for kærlighed, omsorg, blidhed og positive mentale og følelsesmæssige tilstande”, siger Dalai Lama.  Jeg elsker dette ...

Læs mere
Bali life
Mama Bali

Bali life

I 1 år har vi kunne kalde Bali vores hjem - og flere af jer har spurgt, om jeg ikke vil dele lidt mere fra vores liv her. At flytte fra et kontinent til et andet har lært os så mange ting, og vi ha...

Læs mere