Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Bali guide: De 5 bedste steder at nyde solnedgangen på Bali

Mama Bali

Bali guide: De 5 bedste steder at nyde solnedgangen på Bali

Bali har nogen af de smukkeste solnedgange på planeten, og det er kotume både for lokalbefolkningen og gæsterne på øen, at søge mod de bedste “Sunset spots” sidst på eftermiddagen. Her kommer en top 5 til nogen af de bedste steder jeg anbefaler til at se de dages sidste solstråler:

 

THE LAWN

Nyd en mocktail eller cocktails ved poolen, mens du ser på solnedgangen og surferne. Her er god stemning, masser af liggestole og lounge stemning, og tit levende musik fra kl. 18. Kan  være travlt, specielt i weekenderne. Tip: Er du mere til bean-bags og sand mellem tæerne, ligger “The Times” lige ved siden af, og har helt samme udsigt.

 

LA BRISA

Stor beachclub lige ved Echo Beach, Canggu. “Pirates of the Carrabian” stemning, med masser af hyggelige kroge, flere pools og lounge musik (som de skruer op for, når mørket falder på!). 

 

FINNS BEACH CLUB 

Beliggende på over 150 meter af den absolutte strandfront foran den berømte Berawa surf break. Du kan dase dagen væk i deres daybeds, og nyde deres 30 meter infinity pool med poolbar. Denne beachclub er lidt mere party-orienteret end f.eks. La Brisa, og tiltrækker mange unge mennesker i festhumør når mørket falder på.

 

THE SAYAN HOUSE

Hvis du er i Ubud, så ligger denne perle ligger kun ti minutter fra byens centrum, væk fra stress og jag og med panoramaudsigt over den omkringliggende skov, der grænser op til den dramatiske Sayan-dal.

 

MOUNT BATUR

Solopgangen fra Mount Batur er et must. Du kan enten tage en overnatning på bjerget og se den fantastisk solnedgang, eller starte din tur op af bjerget kl. 03 om morgenen og se solopgangen over havet og de mange dale og skove på Bali. Ligger 1717 meter over havets overflade, så kræver en varm trøje, gode vandresko eller sneakers, og børn der er min. 10 år gamle.

Læs mere

Mine tips til en bedre GROUNDING
Meditation

Mine tips til en bedre GROUNDING

Det eneste, der er sikkert her i livet, er forandring ... og mens forandring er uundgåeligt, så er vækst et valg. Det betyder ikke, at det er let..🌸 Hvordan kan vi lære at navigere i det ukendte, s...

Læs mere
Dem vi står på skuldrene af...
Mama Bali

Dem vi står på skuldrene af...

I de næste 2 uger fejrer Balineserne Galungan. En fejring af deres forfædre, hvor de inviterer deres afdøde familiemedlemmers sjæle tilbage ned på jorden og ind i deres templer for at fejre dem. ...

Læs mere