Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Mine tips til en bedre GROUNDING

Meditation

Mine tips til en bedre GROUNDING

Det eneste, der er sikkert her i livet, er forandring ... og mens forandring er uundgåeligt, så er vækst et valg. Det betyder ikke, at det er let.

🌸 Hvordan kan vi lære at navigere i det ukendte, så vi hurtigere kan genfinde balancen igen, når det føles, som om jorden ryster under vores fødder?

Læs med og få mine personlige tips til at blive mere groundet, så du kan møde forandringer - fremfor at modarbejde dem...

Mine tips til en bedre GROUNDING:

1. Mind dig selv og andre om, at du har det, der kræves. Der er ikke noget galt med dig. Træk vejret.

2. At opbygge grounding betyder at stå stærkt og omfavne alle dine følelser - også de udfordrende.

3. Taoisterne kalder den nedre del af maven "det intuitive visdomscenter". Når vi guider vejrtrækningen ned i den nedre del af maven, virker det beroligende og vi får bedre adgang til vores indre ressourcer.

4. Opbyg en regelmæssig yoga & mindfulness praksis. Giv dig selv 5-10 minutter dagligt, hvor du lukker øjnene og guide opmærksomheden indefter - med øvelse bliver det et naturligt sted at hvile din opmærksomhed både i bevægelse og hvile!

5. Gå ud i naturen og tag dine sko af! Bogstaveligt talt - rør jorden


Grounding er en livslang praksis, for vi kan ikke forudsige fremtiden. Men vi har altid muligheden for at re-connecte med os selv påny.

Hvis du vil hjælpes på vej af mig, så find mit næste yogaevents her

KH Trine x

Læs mere

Serieguide: 7 serier med stærke kvinde portrætter I Trine Hedegaard, Yogini
Mindful living

Serieguide: Stærke kvindeportrætter

Historiefortælling kan noget. Historier kan inspirere os, give os håb og guidance. Når vi lukkes ind og hører om andres (kvinde)liv...

Læs mere
Bali guide: De 5 bedste steder at nyde solnedgangen på Bali
Mama Bali

Bali guide: De 5 bedste steder at nyde solnedgangen på Bali

Bali har nogen af de smukkeste solnedgange på planeten, og det er kotume både for lokalbefolkningen og gæsterne på øen, at søge mod de bedste “Sunset spots” sidst på eftermiddagen. Her kommer en t...

Læs mere