Befri dit åndedræt

Et hold læger i New York har studeret senfølgerne hos folk, der har haft selv milde coronaforløb. De kunne ikke finde noget, der for alvor hjalp dem, før de begyndte at inkludere åndedrætsøvelser i behandlingsprotokollen. Nu anbefaler de også åndedrætsøvelser forebyggende til at styrke ens lunger og immunforsvar.
Det sidste halve år har jeg studeret funktionelt breath work, og på lørdag deler jeg ud af nogle enkle og yderst virkningsfulde åndedrætsteknikker, der sammen med en Yin-sekvens, vil befri dit åndedræt - og styrke din lunge-chi 🤍

Åndedrættet er som en fjernebetjening til nervesystemet. Når vi lærer at trække vejret mere optimalt, kan vi blandt andet sænke stressniveauet, skabe bedre mentalt fokus, opleve dyb indre ro, og få en bedre søvn.

Kh Trine

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard