Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Befri dit åndedræt

Mindful living

Befri dit åndedræt

Et hold læger i New York har studeret senfølgerne hos folk, der har haft selv milde coronaforløb. De kunne ikke finde noget, der for alvor hjalp dem, før de begyndte at inkludere åndedrætsøvelser i behandlingsprotokollen. Nu anbefaler de også åndedrætsøvelser forebyggende til at styrke ens lunger og immunforsvar.
Det sidste halve år har jeg studeret funktionelt breath work, og på lørdag deler jeg ud af nogle enkle og yderst virkningsfulde åndedrætsteknikker, der sammen med en Yin-sekvens, vil befri dit åndedræt - og styrke din lunge-chi 🤍

Åndedrættet er som en fjernebetjening til nervesystemet. Når vi lærer at trække vejret mere optimalt, kan vi blandt andet sænke stressniveauet, skabe bedre mentalt fokus, opleve dyb indre ro, og få en bedre søvn.

Kh Trine

Læs mere

Yin Yoga Uddannelser & Mindfulness Meditation - Trine Bredal Hedegaard, Yogini Yoga
Yin Yoga

Cathrine Yoga spurgte mig: Trine, hvem er du?

Trine, hvem er du? Hvad elsker du allermest ved yoga? Hvor startede din yogarejse? Hvad betyder Yin og Yang for dig? Hvordan har yogaen haft indflydelse på din livsstil? Blev jeg blandt andet spurgt.

Læs mere
Hvorfor jeg STOPPEDE YOGA KRIGEN med min krop??
Yin Yoga

Hvorfor jeg STOPPEDE YOGA KRIGEN med min krop??

Alle kroppe er yoga kroppe. Det tog mig noget tid at indse, at min krop og jeg er et team..🧘🏼‍♀️Da jeg startede med at lave yoga, havde jeg en ide om, at min krop en dag skulle være i stand til at ...

Læs mere