Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Bali kalder...

Mama Bali

Bali kalder...




Jeg sidder i flyveren på vej tilbage til familien på Bali efter en fantastisk dejlig sommer i Danmark. I går eftermiddags da vi sad i rundkreds for at afslutte 100-timers Yin Pulserings uddannelsen i Vejle, var det fantastisk at mærke hvordan begejstringen for Yin Pulseringer var blevet større efter 2 modulers fordybelse. 

Det var også afslutningen på min Danmarks Tour for denne gang. Det har været så hyggeligt og nærende og hjertevarmende. Hvis du var med undervejs, så 1000 tak for at lade mig være en del af din yogarejse.


Det er sjovt at tænke på, at det hele startede på en yogamåtte med udsigt til New Yorks skyline. Dengang for 23 år siden da jeg landede på yogamåtten første gang i et lokalt YMCA på Manhatten, var jeg trainee på Generalkonsulatet. Det er historien om en ung kvinde fanget i sit hovedet, og med alle mulige - og umulige - strategier for at mestre sin krop (ja, nok mest af alt mit sind, men det vidste jeg ikke dengang...).


Det var starten på en kærlighedshistorie, hvor jeg langsomt men sikkert begyndte at opbygge en mere selvkærlig relation med mig selv og min krop. Det var bestemt ikke noget quick fix, jeg var ad mange omveje, fordi jeg troede, at min krop skulle kunne slå knuder på sig selv.


Heldigvis landede jeg af uransagelige veje i favnen på Sarah Powers og Paul Grilley. Og det blev helt ærligt min redning. Hos dem lærte jeg en mindfuld og selvkærlig indefra-og-ud funktionel tilgang til yoga - hvor det ikke handlede om at se ud, men om at mærke mig selv og min krop bedre. Lære at omfavne mig selv og min baggage mere bevidst og se på, hvordan jeg ønskede at være tilstede i mit liv.

  

17 års mentorships, læring og heling - og jeg lærer stadig.

Da jeg tog min første yogauddannelse i Stockholm i 2006, havde jeg aldrig forestillet mig, at dette ville blive mit liv på fuld tid. Mange spørger, hvordan jeg turde, eller hvordan jeg fik det til at ske, og jeg kan kun sige, at det ene ligesom tog det andet... Jeg havde ikke en plan men var drevet af en nysgerrighed på at forstå mig selv bedre. 

I rigtig mange år var det bare mig.
Jeg havde alle hattene på. 
Jeg studerede yoga, krop og sind rundt om i verden. 
Jeg eksperimenterede på min egen yogamåtte,
og jeg underviste og evaluerede med mine elever. 


Frem til i dag hvor jeg er omgivet af en fantastisk Yin'ster tribe af nysgerrige, søde, passionerede, hjertevarme mennesker, som er med til at dele min vision om at skabe en STILLE REVOLUTION®

Det her er langt bedre, end jeg nogensinde kunne have drømt om. Og jeg er så taknemmelig for vores fællesskab, og for at jeg ikke længere er alene om det. Jeg tager så mange dejlige minder med mig hjem til Bali og familien!

 

Vil du besøge mig på Bali?

Går du og drømmer om at forlænge sommeren med sol og varme, så kom med på besøg hos mig her på Bali. Jeg tør godt love dig, at det bliver en stor og eventyrlig oplevelse for både krop og sind. Kom med og oplev Balis betagende, venlige og farvestrålende verden, som giver et ekstra sanseligt perspektiv til vores yogapraksis.

Uanset om du drømmer om uddannelse eller retreat, så er mine ophold her på Bali altid tilrettelagt med et program med masser af skøn yoga - og tid til at slappe af og nyde varmen.  

Du kan trygt besøge mig på Bali. Sundhedsvæsenet her er velfungerende og de fleste balinesere i området taler engelsk. Jeg har boet her de sidste 3 år med familien og elsker kulturen, varmen og mangfoldigheden.

Du finder mine kommende Bali ophold HER

Hvis du har brug for flere undskyldninger for at komme med til Bali, så tag et kig på min Bali blog og få inspiration til mine tips til øen. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med anbefalinger til booking af flyrejsen, afhentning i lufthavnen og diverse rejsetips, så har du spørgsmål, så send dem endelig til os på info@yogini.dk.
 

Jeg vil elske at byde dig velkommen!

KH Trine x

Læs mere

Mindfuldt smack fra Barbie
Mindful living

Mindfuldt smack fra Barbie

I en verden hvor vi konstant bombarderes med uopnåelige standarder og krav, som de færreste af os kan leve op til, er det vigtigt at huske på, at det aldrig var meningen, at vi skulle passe ind i...

Læs mere
På talefod med dit nervesystem?
Mindful living

På talefod med dit nervesystem?

At forstå, hvor følsomt vores nervesystem er, og hvordan vi påvirker og påvirkes af alt omkring os, ser jeg som en af de største gaver...

Læs mere