Bali guide: 3 strande og 7 cafeer du SKAL besøge på Uluwatu, Bali

3_strande_og_7_cafeer_du_SKAL_besøge_på_Uluwatu_Bali_Trine_Hedegaard

Uluwatu (eller bare “Ulu”) er en halvø på sydligste spids af Bali, som er berømt for god surfing, masser af klipper, fine strande og en meget laid back atmosfære. Den er helt klart turen værd, og byder på afsondrede strande, gode restauranter, og en fantastisk udsigt fra toppen af klipperne langs hele sydkysten hvor der ligger mange hoteller, resorts og hyggelige surferspots.

 

Nourish_cafe_3_strande_og_7_cafeer_du_SKAL_besøge_på_Uluwatu_Bali_Trine_Hedegaard

NOURISH CAFE

Vi spiser både burgere, pizzaer (wood fire!) og deres salater her, og deres kyllilngeretter er også på favoritlisten. Lige ved siden af cafeen ligger deres Grocery Store, hvor du kan få en masse lækre sager, både lokale og importerede. OBS: Eneste sted på Bali du kan købe Heinz Ketchup!

 

mana_surf_villas_Nourish_cafe_3_strande_og_7_cafeer_du_SKAL_besøge_på_Uluwatu_Bali_Trine_Hedegaard

MANA CAFÉ, ULUWATU SURF VILLAS

Uluwatu Surf Villas er et villa-resort i den dyre ende, men deres cafe er åben for alle og har fanastisk udsigt over havet. Deres tacos er fremragende og helt friske, og du kan også få flere gode fiskeretter.

 

PADANG STRANDEN

Du kommer ned til stranden via et par trappetrin og gennem en kalkstensspalte ved siden af ​​den store bro. På den anden side af vejen før broen er der en parkeringsplads. En af de foretrukne strande til surfing pga. det store break lang ude fra kysten, inde langs stranden er der hvid sandstrand, fantastisk udsigt og lille sandområde til solbadning.

 

ROLLING FORK 

En sød autentisk italiensk restaurant, inkl. “Lady og vagabonden” stemning med ternede duge. Ejeren og kokken, Roberta Valentino, er en italiensk dame, der er i begyndelsen af ​​20'erne. Hun hilser personligt på gæsterne, og tøver ikke med at gå og chatte med ved bordene.

 

DRIFTER SURF

Rendyrkede surfer og vintage vibes! Gå på opdagelse i butikken med kunst, tøj og surfer-gear, og fordyb dig i deres bøger i den lille cafe. Når du er færdig, kan du gå ud på bagsiden til det fredelige restaurantområde, hvor du finder fremragende kaffe og en række lækre sunde retter. Tip: Kig forbi en fredag ​​aften, og du kan måske se et liveband eller en film under stjernerne til deres ugentlige filmaften.

 

LA BARACCA ULUWATU

Samme pizza-restaurant som vores favorit i Canggu. Du kan vælge imellem wood fire pizzaer, hjemmelavede pastaer, eller veganske retter, der ikke vil sprænge budgettet.

 

DREAMLAND BEACH

Ikke helt en hemmelig strand længere, men stadig lidt skjult på grund af dens beliggenhed. En favorit både blandt de lokale og internationale besøgende, og Dreamland er også stadig en favorit til surfing.

SUGARROCK

De har en dejlig have med masser af farverige puder. En balinesisk inspireret, frisk kvalitetsmenu med masser af sund morgenmad og en innovativ, fuld a la carte-menu. Dejlig stemning og super opmærksomt personale.

 

ULU CLIFFHOUSE

Med direkte adgang til stranden og en 25 meter lang infinity-pool, mad og drikkevarer i verdensklasse. Du får serveret din mad og drikke fra deres udendørs restaurant, som ligger på en terrasse på klippesiden ud over skrænten og vandet.  

 

BONUS:

IMPOSSIBLE BEACH

Som navnet antyder er den ikke let tilgængelig, men den er gåturen værd. Start med at lede bag Radisson hotellet og spørg dig for, så finder du indgangen og kan begynde nedstigningen. Husk rigtige sko, klip klappere går for en gangs skyld ikke her…

Forkæl dig selv

Hvis du lever som de fleste moderne mennesker i dag, så lever du et liv med for meget gøren og for lidt væren. Det er helt i orden at have travlt og jonglere med mange bolde, vi skal bare også huske pauserne. Pauser, hvor vi tuner indad, lader op og nærer os selv.”

Trine Hedegaard