Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Kom nærmere, hvisker hun

Kom nærmere, hvisker hun

Kom nærmere, hvisker hun
Nærmere endnu!
Kom helt tæt på.
Så du kan høre mig,
selv når jeg hvisker.
Så du kan mærke mig,
selv når jeg kilder dig med en fjer.
Vi er én. Du & jeg.


Lad mig dele en indsigt med dig:

Vores liv er en refleksion af, hvor lydhøre vi er over for vores indre guidance, som jeg ynder at kalde for vores feminine sjæl.

Lad mig illustrere med et eksempel.

Hvis din hverdag er fyldt til bristepunktet med arbejde og aftaler, hvor du har svært ved at få luft og klemme lidt alenetid ind, så er det fordi, du har skabt dit liv sådan.

Bevidst eller ubevidst.

Og så er det på høje tide, at du begynder at prioritere relationen til dig selv højere og lytte mere efter, hvad din feminine sjæl har på hjertet. Ellers tager du livet af både hende - og dig selv!

Inderst inde ved du godt, hvad der skal til, for at du trives. Alligevel kommer du (alt for) ofte til at gå på kompromis med dig selv. Der er altid noget, der lige skal ordnes først, og du ender alt for langt nede på to-do-listen.

Du er ikke alene. Jeg har selv mærket smerten ved ikke at være tro mod mig selv og min indre guidance. Forblændet af at søge svarene udenfor mig selv, fik jeg en overgang skabt et liv, som føltes tomt.

Bottomline er, at jo bedre i kontakt vi er med os selv, jo bedre kan vi skabe et meningsfyldt liv.

Din feminine sjæl kommunikerer med dig hele tiden. Hen i mod eller væk fra. Mere eller mindre. Hurtigere eller langsommere. Derfor kan det også være et godt spørgsmål at stille dig selv: Hvor god er kontakten med min feminine sjæl?

Det er en relation, der er svær at måle med gængse måleenheder. Graden af kontakt kan nogle gange bedre erkendes ved fraværet af samme:

Hvis man lever UDEN tæt kontakt med sin feminine sjæl, så føles det ofte som en uforklarlig tomhed eller rastløshed i maven, som det kan være svært at sætte ord på. En tomhed som intet synes at kunne fylde ud, hverken mere arbejde, træning, tasker, sko eller chokolade.

Det positive er, at når vi først erkender, at vi har mistet kontakten - eller at der er potentiale for forbedring, så kan vi tage action og lave det om.

Jo mere vi øver os i at mærke og lytte indefter, jo bedre kontakt får vi med vores indre guidance. Hun kommunikerer gennem drømme, følelser, billeder, stemninger og ord. I starten kan det måske være svært helt at høre hende, men sagen er, at hun bare har ventet på dig. På at du kommer lidt nærmere og begynder at tage hende mere alvorligt!

Det er blandt andet det, vi øver os i på yogamåtten.

Kh Trine

Læs mere

Hvorfor er du så stille?

Hvorfor er du så stille?

Nu trækker jeg stikket og tager på silent retreat. Det betyder at jeg slukker mobilen og lader computeren blive hjemme.

Læs mere
To-do-listen løber løbst - Trine Bredal Hedegaard, Yogini Yoga
Mindful living

Når den indre to-do-liste løber løbsk, hvad så?

En ny undersøgelse fra Arbejdsmedicinsk Klinik på Aarhus Universitetshospital, viser at 80 procent flere kvinder end mænd føler sig stressede. 

Læs mere