Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Hvad gør du, når filmen knækker?

Hvad gør du, når filmen knækker?

Håber du nyder sommeren, med hvad den nu byder dig. Hvis du har læst en af mine seneste posts, så ved du, hvad der er mit intentionelle fokus for min sommer (ellers kan du læse med HER) - for at få det bedste ud af ferien, når vi, som vi er i min familie lige nu, er sammen så godt som 24/7:


At være tilstede og lægge mærke til de små øjeblikke, som gør en stor forskel!

Hvorfor? Fordi jeg (læs: Mange af os!) ofte bliver fanget i rollen som en anden filminstruktør, der laver de smukkeste film inde i hovedet af, hvordan den planlagte sommerferie med familien, eller det kommende møde - eller ja, hvordan vores liv kommer til at forme sig…

I planlægningsfasen siger alle de rette replikker, og alt er i sin skønneste rosenrøde orden - lige indtil… ja, lige indtil virkeligheden banker på, og begivenhederne ikke længere er en forestilling, der udspiller sig i hovedet - men skal udleves. Og behøver jeg sige, at fra plottet i mit hoved til den faktiske oplevelse - er der ofte et stort gap?

For statisterne i vores små film, aka menneskene omkring os, siger sjældent de replikker, eller gør, synes, føler, eller handler, som vi havde tænkt det i manuskriptet. Og det er her at MINDFULNESS med fokus på de små øjeblikke kommer ind som en life-saver i mit liv!

De små øjeblikke er alt vi har, hvis vi øver os i at være tilstede, så vi bemærker dem.

Det er blevet en personlig filosofi, som holder både mine ambitioner og mine forventninger mere menneskelige og mere selvkærlige. Jeg mediterer 20 minutter de fleste morgner, skriver 20 minutter og laver 20 minutters yoga, og betragter det ikke som uvæsentligt eller ikke nok. Det er små øjeblikke, der væves sammen og former en for mig god start på dagen.

Hvis du kan nikke genkendende til ferie-frustrationer, eller hvis statisterne i dit liv ikke gør, som du havde forestillet dig, så prøv at at lade den næste ind- og udånding bringe dig tilbage til dette øjeblik. Når tankerne fanges i loops af 'mere', 'større', 'sjovere', så stop op og bring fokus tilbage til det øjeblik, du er midt i.

Hvis du har lyst til at ses, så er du varmt velkommen på en af mine kommende events HER. (*HER Linking to Yogakalender, link color: FF6699)
*
Du er som altid mere end velkommen til at dele i kommentarerne HER (HER linking to IG - make link same color as above please) in same, hvis du har lyst. Jeg elsker vores udvekslinger.

Tak fordi du er her.
KH Trine x

Læs mere

Små øjeblikke, der gør en stor forskel

Små øjeblikke, der gør en stor forskel

En liste over de små øjeblikke, som vi ofte overser, men som bidrager med glæde i vores liv - hvis altså vi er tilstede og bemærker dem.

Læs mere
Mindfuldt smack fra Barbie
Mindful living

Mindfuldt smack fra Barbie

I en verden hvor vi konstant bombarderes med uopnåelige standarder og krav, som de færreste af os kan leve op til, er det vigtigt at huske på, at det aldrig var meningen, at vi skulle passe ind i...

Læs mere