Skip to content

Cart

Your cart is empty

Top 7 seværdigheder i Sintra, Portugal

Sintra_Portugal_Med_Trine_Hedegaard

Til juli kan du komme med på min 6 dages Yinster Sommer Camp i Sintra, et område nordvest for Lissabon med let tilgang til lufthavnen (ca. 30 min) og Lissabon centrum (ca. 45 min).

Sintra er en by beliggende på den portugisiske riviera med omkring 35.000 indbyggere. Der er masser at se i området, som er særligt kendt for de farvestrålende bygninger i Sintra by, smukke strande, storslået natur, den gamle by og mange UNESCO beskyttede slotte og parker.

Hvis du er nysgerrig på hvad dig og muligvis familien kan udforske før, under eller efter Yinster Camp’en, så læs med nedenfor og få vores top 7 tips til området.

 

Pena_Palace_Sintra_Portugal_Med_Trine_Hedegaard

 

1: Den gamle bydel i Sintra

Den_gamle_bydel_i_Sintra_med_Trine_Hedegaard

Den gamle bydel i Sintra er farvestrålende, fyldt med små butikker og cafeer og er et must-see. Det gamle centrum består af en række små, skrå gader, som man kan gå op ad (Sintra er bygget op mod et bjerg). Her kan du købe lokalt håndværk, lokale fødevarer og hænge ud i skyggen på nogen af de små lokale cafeer og kaffebarer. 

2: Pena Park

Pena_Park_Sintra_Portugal_med_Trine_Hedegaard

Fra den gamle bydel kan du gå ind i Parque de Pena, som blev bygget helt tilbage i det 19. århundrede af Ferdinand II. Parken er særlig, fordi den er fyldt med træ- og plantearter fra hele verden. Parken er en rolig oase, hvorfra man kan fortsætte op til paladset, som ligger i toppen af parken. Gåturen igennem parken er en naturoplevelse i sig selv.

Palacio_de_Pena_Sintra_Portugal_med_Trine_Hedegaard

3: Palacio de Pena

Det middelalderlige Palacio de Pena er også kendt som Portugals nationalpalads. Det er et af landets syv vidundere og derfor i den grad et besøg værd. Paladset står øverst på et af Sintras højeste punkter, man kan se det fra Lissabon centrum, hvis vejret er klart. Palacio de Pena er på UNESCOS verdensarvliste og er ligeså smukt indvendigt, som udvendigt.

Palacio_de_Pena_Sintra_Portugal_med_Trine_Hedegaard

4: Strandene i Sintra

Strandene_i_Sintra_Portugal_med_Trine_Hedegaard

Der er masser af gode strande i området omkring Sintra, og en tur op og ned langs kysten kan klart anbefales. Spørger man de lokale i Sintra, er de 5 bedste strande i området:

  1. Praia da ursa
  2. Praia Grande
  3. Praia do Magoito
  4. Praia Sao Juliao
  5. Praia da Samarra 

Praia da ursa er smukkest og mest spektakulær, men du skal være klar på gåturen ned ad stierne over klipperne for at komme ned til stranden. Til gengæld venter der en helt særlig oplevelse, og stranden er isoleret af klipper på begge sider. Hvis du leder efter en familievenlig strand med nem tilgang, skal du gå efter Praia Grande.

5: Quinta da Regaleira

Quinta_da_Regaleira_Sintra_Portugal_med_Trine_Hedegaard

Kun 10 minutters gang fra den gamle bydel ligger Quinta da Regaleira, der også er klassificeret som et verdensarvssted af UNESCO i "Cultural Landscape of Sintra". Sammen med de andre paladser i området, såsom Quinta do Relógio, Pena, Monserrate og Seteais, betragtes det som et de allerflotteste steder i Portugal. Ejendommen består af et romantisk palads og kapel og en stor park med søer, grotter, brønde og springvand med bænke, hvor man kan sidde og tage det hele ind. 

6: Monseratte Palace

Monseratte_Palace_Sintra_Portugal_med_Trine_Hedegaard

Hvis du ikke er blevet mæt af indtryk endnu af alle de flotte palæer og slotte, så er Monserrate Palace en perle, som du ikke må gå glip af. Stilen er marokkansk med masser af farver og udsmykninger. Du kan køre direkte op til Monseratte Paladset med begge de 2 buslinier, der kører rundt i Sintra området (bus nr. 434 og 435).

7: Dagstur til Lissabon

Dagstur_til_Lissabon_Sintra_Portugal_med_Trine_Hedegaard

Med kun 30 min. i bil eller 40 min. i tog fra Sintra til Lissabon, er der god mulighed for at planlægge en dagstur til Lissabon. Der er MASSER af oplevelser i byen, som er en separat rejseguide værdig. Vores favorit er 'Time Outs' oversigt, som du finder HER 

Hvis du har spørgsmål til Yoga Sommer Campen, så ræk endelig ud på info@yogini.dk

 

KH Trine x